pesan pada diri tabahkan hati kuatkan semangat. pesan pada hati kukuhkan iman banyakkan zikrullah. pesan pada naluri jangan mengeluh dan kecewa. tiada daya dan rezeki melainkan dari Allah. dugaan itu suatu tarbiah kehidupan :)

Wednesday, April 11, 2012

Bukan zombie.

Bismillahirrahmanirrahim.


Dalam seminggu ni saya rasa diri dah macam zombie. Nak ikutkan hari isnin haritu dapat tidur 3jam ja. Dah macam musim exam pulak rasa. Semua cakap-cakap senior dulu bahawasanya part 8 ni adalah sem untuk bersenang-lenang dan bergumbira adalah tipu belaka. Fitnah. Fitnah. Hahaha.. Qila emo.. Oke hakikatnya kitorang ada extra 1 subjek baru sem ni. Patutnya 5 subjek + 1 subjek = 6 subjek. Patotlaaa cakap-cakap dorang dah takleh pakai. Sudah lapuk ditelan zaman daaa :p

Bangun awal pagi dihari cuti dengan target nak menyiapkan 3 slides presentation untuk 3 subjek yang berbeza dan bakal dibentangkan pada 1 hari yang sama. So sila lah bersedia untuk muntah wahai classmate ku sekalian pada hari Selasa depan kerana menatap wajahku ini,huhuhu...

Pasal test pulak, ada 5 test dah berderet menunggu masa minta untuk dijawab.. Nebesss.. Semoga Nur Aqila Bte Aminuddin dapat A untuk semua test kali ni. Ameen ya Rabbal a'lamin.... 
# thanks doakan :)

Tak sabar nak tunggu midsem break, nak buat kek. Nak buat kekkk :) Oke cukup, nak sambung buat keja. Before tu nak share something yang saya ternampak kat mukabuku tadi dan terus buat saya senyum pagi pagi ni. Bersemangat untuk meneruskan perjuangan ^^




Rabbi yassir wa la tu'assir  

[qilaamin]
110412
10:57

4 comments:

Nur Ain Jamali said...

ameen ya rabbal 'alamin..
sem 8 mmg pack sbenarnya qila :)
bittaufiq wannajah fil imtihan ye ~

Anonymous said...

semoga berjaya :)

qila~ said...

kak ain : pack dgn presentation n assignmnt kan kan :D
thanks kak ain !!

anon : ameen~ terima kasih ^^

Anonymous said...

Amin Ya Rabb afwan :)