pesan pada diri tabahkan hati kuatkan semangat. pesan pada hati kukuhkan iman banyakkan zikrullah. pesan pada naluri jangan mengeluh dan kecewa. tiada daya dan rezeki melainkan dari Allah. dugaan itu suatu tarbiah kehidupan :)

Tuesday, May 17, 2011

Hlovate : Masih belum terlewat.


Baru beli tadi, yup tadi. Ketinggalan sangat jauh betul kan,hehe.. Ada peminat Hlovate tak kat sini?
Sila la kongsi pandangan korang mengenai novel kat atas ni :)

3 comments:

wannuraishah said...

They're worth reading :)

the Prayer for Allah ~ صلاة الله said...

qila..lm xdgr cite? :')
mcm ada jodohla kita ni..akk baru beli buku smlm..qila beli td..hihi..

peminat novel ni, 3 org best friend akk, minat sgt diorang. akk try baca tp tak abis2 dr dulu, huhu...akk suka kata2/ word2 mahal dia tu tp ayat dia yg sempoi sgt buat akk cam pening sket nak abiskan...kalau buku lain yg ayat teratur tu cepat je akk habis.hehe (adakah sy seorg yg skema???)

qila~ said...

wannuraishah : oke,dlm proses menghabiskan :)

kak ain : emm bz sket dgn 'planning masa depan' hehe.. wah jdoh tau.. em qila pn rse ayt yg dia gunakan sempoi sangat kdg2 boleh jd cm blurr..so bkn akk sorg ja skema :p