pesan pada diri tabahkan hati kuatkan semangat. pesan pada hati kukuhkan iman banyakkan zikrullah. pesan pada naluri jangan mengeluh dan kecewa. tiada daya dan rezeki melainkan dari Allah. dugaan itu suatu tarbiah kehidupan :)

Monday, May 30, 2011

Tak pernah dibuat orang.

guna self-timer kot,hehe.. saja bagi kabur baru suspen,erk!

Ahad 29 Mei 2011.
12.29 p.m.

" Cuba tengok seluas-luas padang kmj ni, family kita ja yang ada kan " kata ayah..

* senyum dalam hati*

Datang Matrik Johor yang kat Tangkak nun semata-mata nak sambut birthday Cik Yo. Selamat ulangtahun kepada satu-satunya adik perempuan angah nih. Semoga terus berjaya dalam apa jua yang diusahakan dan menjadi anak yang solehah buat kedua ibu dan ayah. Angah sayang Yo tau...!

Angah boleh pulak terlupa ulangtahun Yo yang ke berapa masa nak tulis atas kek tu,haha.. Maaf deh.. Mungkin sebab Yo tak nampak pun macam 18. Macam 15 ade kot. Ni cakap bukan apa, saja bodek sebab Yo dah bagi angah hadiah kan,hehe.. Thanks yep. Eh eh sape punya birthday nih sebenarnya?

*senyum lagi*

kenangan mengusik jiwa ^^

2 comments:

the Prayer for Allah ~ صلاة الله said...

comelnya semua...:)
rindu kmj...:) Ooo padang kmj yg besar tu, jauhnya lepak...hehe

qila~ said...

hehe..kafe time tu ramai org,segan lak kami..