pesan pada diri tabahkan hati kuatkan semangat. pesan pada hati kukuhkan iman banyakkan zikrullah. pesan pada naluri jangan mengeluh dan kecewa. tiada daya dan rezeki melainkan dari Allah. dugaan itu suatu tarbiah kehidupan :)

Tuesday, October 13, 2009

senandung pagi~


jari jemari da capeq menaip asssignment,

so kite menulis pule~~

[sempat aje kamu nie qila..eh,mustii.. =P ]

yang penting study audit still enjoy macam bace komik smbil makan keropok ikan cap kipas ketam [apekahh??haha..] dan ditemani pule sore noh hujan yg berlagu di telinga,kann3..??

hehehe...

** wat sumer membe yang bakal amek test audit hjung mggu ni,gud luck k..

kiter wat yang terrbaekk..qila buleh..ganbatte..!! (",)v

http://www.emocutez.com

5 comments:

Anonymous said...

boleh ja,ambek komik letak atas buku tebal tu..namapak mcm study gak kn..
haha..

qila~ said...

ish2..x patot ajar org wat cmtu =P tgk,suda terbukti,mmg anda je yg bg galakkan yg bkn2 cmtu,hehe...
[sori,sy still knl sape anda..]

Anonymous said...

bkn galakkan la,tu cadangan ja..
hehe..

-gadis kacha- said...

qila,aku ingt lagi tulisan ko dlu..
same jelaaa...
hik3..
tekenang plak..

qila~ said...

anonymous[hehe..] ~owh cdgn anda 2 mmg unikk..!! =P

pza~ uiks,same eh..igt lg anda ye,hehe..mmg kngn terindah kn dlu..emm..