pesan pada diri tabahkan hati kuatkan semangat. pesan pada hati kukuhkan iman banyakkan zikrullah. pesan pada naluri jangan mengeluh dan kecewa. tiada daya dan rezeki melainkan dari Allah. dugaan itu suatu tarbiah kehidupan :)

Thursday, May 13, 2010

aku yang separuh lagi

perasan tak dah takde bunga-bunga kat blog nie? heh.

saje,aku buangkan. rimas tengok lagi-lagi time gigi tengah sakit nie,adeh!

hampir seminggu da sakit. semua benda aku cuba buat tak kena.

banyak masa dihabiskan dengan tido. memang aku teruk,huhu.

tapi tue je yang aku mampu buat setakat nie selain berdoa supaya cepatlah gigi nie tumbuh dengan sempurna dan berhenti menyakitkan gusi aku.

nak makan pun tak selera. dan sekarang aku sedang lapar, perut berbunyi dok maen lagu nobody.

sori,sekarang otak aku memang dok proses lagu tue je,haha.

tak makan, boleh kurang 2kg camni,heh.

arghhhh! rase aku dah macam bukan aku yang dulu je bila sakit gigi nie.

kata ganti nama cun-cun guna saya dah guna aku semula.

korang kasik can la,kali nie je. aku mau lepas geram,huhu.
nak cakap banyak-banyak sakit!

tapi nak bercakap gak, so takde tempat laen yang aku nampak melainkan bercakap melalui penulisan.

ya kat sini, kat blog nie, sekali lagi!

mase menaip nie pun gusi aku still berdenyut-denyut lagi.
daripada menaip guna jari rasa nak menaip guna gigi lak,buleh?

lapar + sakit gigi = pengsan!

Ya Allah,dalam banyak-banyak ujian yang Kau bagi,aku rasa sakit gigi nie paling buat aku lemah,huhu.

mengape?

oh ye, hari nie episod akhir adamaya, nanti nak tengok semi piala thomas lak. nasib melihat guna mata, bukan guna gigi,huhu.

bersyukurlah sket qila, merungut jek tau. bersyukur! astaghfirullahalazim.

p/s : maaf,aku betol-betol sedang sakit :'(

2 comments:

the Prayer for Allah said...

huhu...
"nasib bek tgk gune mata bkn gune gigi"
klaka2...
moga cpt beransur sakit tu ye :)

qila~ said...

sakit la kak ain,huhu..mekaseh :)