pesan pada diri tabahkan hati kuatkan semangat. pesan pada hati kukuhkan iman banyakkan zikrullah. pesan pada naluri jangan mengeluh dan kecewa. tiada daya dan rezeki melainkan dari Allah. dugaan itu suatu tarbiah kehidupan :)

Friday, May 28, 2010

besday adik saya.ke akak ;p

selamat ulang tahun yang ke 17 buat adik den yang ke 3, Nur Alya Bte Aminuddin pada 29 Mei esok. tapi den sajo bagi wish kat blog ni awal coz besok kita da bz dengan majlis ehem-ehem. yeah,makan nasik minyak! hoho. 

uish. dah 17 taon ekau ya,cepat nau membesa. dulu masa ibu bersalin,den ni la yang sibuk-sibuk dok tolong menggelabah sekali. dapat gak ekau merasa lahir kat klinik,tak macam den. tapi apa-apa pon den memang special dari ekau semua,hehe.

yang enjut buai ekau,sapo? den. yang joget-joget time ekau nangis,sapo? den. eh,ekau mano ingat semuo tu. ekau kecik lagi time tu,rambut pun tak bpo nak ado. apo laie? berterima kasih cepat. *den pon tak bpo ingat sbona eh,haha*

okeh. walaupun mokcik-mokcik kat sini sampai la kat kampung nun,even kat paso pun slalu confuse ekau yang akak ka den ni yang adik ka,ekau tetap adik den yang den sayangi slalu :) *ingat! rahsia awet mudo den,makan tempe bebanyak,hehe*

den doakan ekau berjaya untuk spm kali ni. den memang salute la tengok cara ekau study tu. semua gen kerajinan ibu n ayah dapat kat ekau agaknya,haha. den percaya,ekau boleh capai cita-cita ekau tu. moga jadi anak solehah, dapat berbakti kat ibu n ayah tu. moga dirahmati Allah slalu n maintain kan la kecomelan ekau tu jangan makan banyak-banyak pulok. *nanti gemuks,haha*

last sekali,wish penting ni. ingat pesan ayah, kalau nak imam mudo,jadi ustazah mudo dulu eh. *lariiikk*

awat senyuman afiq pelik ja tu,takpa lah yg penting ekau comey kan? ;p

p/s: ekau jangan marah dengan special post ni,ikhlas dari ati den tulih tau. kalau marah adiah takdak. *bajet den da bli kn ekau adiah je kan,adehh.* ibu,yok pi kedai rm2,lalala~

p/s : coti memang best! ekau semuo dok bz hias hantaran kat depan,den kat sini membebel pulak kn,haha..jap! den datang la ni :))

2 comments:

the Prayer for Allah said...

comel nye adik qila...sm muka cam qila

qila~ said...

sme eh,hehe..ade kate muka kitorg sume x sme :p