pesan pada diri tabahkan hati kuatkan semangat. pesan pada hati kukuhkan iman banyakkan zikrullah. pesan pada naluri jangan mengeluh dan kecewa. tiada daya dan rezeki melainkan dari Allah. dugaan itu suatu tarbiah kehidupan :)

Wednesday, July 14, 2010

aku kan sentiasa ada,insyaAllah~

terjumpa pic ni dikala ber'blogwalking'.
rasa sangat comeey!
kan kan.


teringat kat semua membe tak kira jauh mahupun dekat.
rindu korang sangat sangat!!
terus rasa nak tulis something kat blog.

post kali ini khas buat :
kak ain,haziqah,ruzita,saliza,cik zaty, yus,fatin,farah,zaimah,paie,hafizah,azza,
bedah,besah,mizah,yan,n jaja.

ingat k,aku akan selalu ada untuk korang :))
korang pun tau kan,heee.

walau tiada disisi sekalipun
aku akan tetap dihati

aku tak mungkin dapat membantu menyelesaikan
semua masalah didunia ini.
tapi sahabatku,
yakinlah bahawa tiada satu masalah pun di dunia ini
yang tak dapat diselesaikan.
jika dengan bercerita kau akan menjadi tenang,
aku rela meminjamkan telingaku untukmu.
jika dengan menangis kau menjadi tenang,
aku rela menumpangkan bahuku untukmu.
jika dengan pelukan kau bisa menjadi tenang,
datanglah kepadaku.
akan ku pelukmu supaya kau rasa kau
tidak keseorangan di dunia.

ingatlah sahabatku.
ujianNya memang berat tapi ia akan buat kita lebih kuat bahkan
Dia kan selalu ada bersama kita :)

semoga ukhuwah yang kita bina akan
berkekalan buat selamanya ya
amin~~

5 comments:

useriyana said...

qila..aku da merindui ko ni..
bile nk kembali?? :((

kak ain said...

syukran adikku ...
semoga Allah sentiasa merahmati qila, trime ksh ats perkenalan & ukhuwah

qila~ said...

yus : saya balik esok,kmu dtg jmput kan kan :)

kak ain : afwan :) nnt ade rzki jmpe ye,jge dri leklok!!

cik zaty said...

rindu kt my roomte ni..da dkt 2 minggu sy tido tnpa awk..huhu..sedih..:(

qila~ said...

rindu kmu jugee!! xpe2,sok sy blik..kita borak smpai t'tdo k,heee~