pesan pada diri tabahkan hati kuatkan semangat. pesan pada hati kukuhkan iman banyakkan zikrullah. pesan pada naluri jangan mengeluh dan kecewa. tiada daya dan rezeki melainkan dari Allah. dugaan itu suatu tarbiah kehidupan :)

Saturday, February 26, 2011

bila jadi dr.cinta.

esok test far harini buat part time jadi dr.cinta
(tak layak langsung kan)
oh ye, doakan saya oke..

buat sahabat terbaik saya, 
walau ape pun keputusan yang kamu buat
saya doakan segalanya yang terbaek untuk kamu.

mungkin ini masanya kamu praktikkan apa yang pernah kamu katakan dulu. 
kerana Allah sedang menguji kamu sayangku :)

pinjam status fb cik yusrianna,hee.. (tulisan memang buruk pun)

2 comments:

the Prayer for Allah ~ صلاة الله said...

semoga semuanya dimudahkan Allah dlm menjawab soalan2...
suka sgt kata2 dlm note tu.
yup,good things take time..Allah simpan sesuatu yg baik utk setiap hambaNya, yakinlah...insyaAllah

qila~ said...

alhamdulillah, soalnnya bole la d'jwb hope rsultnya sdp mata memandang,hehe..

yep, btol2..tunggu jela masa yg d'nnti insyaAllah akn tiba juga :)